Rreth Nesh

Rreth Nesh

KeA është organizatë jo qeveritare fokusuar në përmirësimin e shëndetit të popullatave të përgjithshme dhe të rrezikuara nga sëmundje paraqesin rrezik për shëndetin publik dhe lehtësuese ndikimet e varfërisë mbi shëndetin e popullsisë, duke mbështetur dhe përmirësimin e shërbimeve shëndetësore, prom...

Lajmet

Marrëveshja e mirëkuptimit
11 Oct

Marrëveshja e mirëkuptimit

Sot është nënshkruar Marrëveshje te bashkëpunimit me: OJQ KEA, për mbështetje të DShB-se lidhur...
Trajnimi i familjarëve të pacientëve me TB për mbështetje të trajtimit.
17 Aug

Trajnimi i familjarëve të pacientëve me TB për mbështetje të trajtimit.

Trajnimi i familjarëve të pacientëve me TB për mbështetje të trajtimit i mbajtur në Gjilan nga trajn...
Top