Home / Rreth Nesh

Rreth Nesh

KeA është organizatë jo qeveritare fokusuar në përmirësimin e shëndetit të popullatave të përgjithshme dhe të rrezikuara nga sëmundje paraqesin rrezik për shëndetin publik dhe lehtësuese ndikimet e varfërisë mbi shëndetin e popullsisë, duke mbështetur dhe përmirësimin e shërbimeve shëndetësore, promovimin e kushteve më të mira jetese, që avokon për promovimin e shëndetit dhe edukimit të popullatës .

Top