Home / Rreth Nesh / Misioni

Misioni

KeA është organizatë jo qeveritare fokusuar në përmirësimin e shëndetit të popullatave të përgjithshme dhe të rrezikuara nga sëmundje paraqesin rrezik për shëndetin publik dhe lehtësuese ndikimet e varfërisë mbi shëndetin e popullsisë, duke mbështetur dhe përmirësimin e shërbimeve shëndetësore, promovimin e kushteve më të mira jetese, që avokon për promovimin e shëndetit dhe edukimit të popullatës .

Vizioni : Kea, është vendosur që të jetë një lider në luftimin e sëmundjeve infektive dhe sëmundjeve të tjera në nivel se ato nuk paraqesin një rrezik për shëndetin publik. Kea është duke e parashikuar një të ardhme, ku çdo individ do të ketë qasje në shërbime shëndetësore të cilësisë duke rezultuar në një shoqëri ku rreziku i sëmundjeve infektive dhe të tjera është duke u ulur dhe do të jetë në nivelin e vendeve të Evropës Perëndimore.

 

Fushat kryesore të aktivitetit:

– Kujdesi i Shëndetit Publik

– Kujdesi Primar Shëndetësor

– Social & Edukim

– Minoritetet Drejtat e Njeriut

 

Top