Home / Archive by category "Publication"

Publication

Shprehje interesimi 11.03.2022

cropped-untitled-2-1
Shprehje interesimi 11.03.2022 (1) Shpallje e Ftesës së përgjithshme për shprehje të interesimit për përzgjedhjen e Operatorëve Ekonomik OJQ Kasnecët e Ardhmërisë (KeA) financohet nga Fondi Global për HIV/AIDS, Tuberkulozin dhe Malarien nëpërmjet të CDF lidhur me implementimin e projektit “Fuqizimi i Kontrollit të TB dhe avancimi i shërbimeve parandaluese, të kujdesit dhe trajtimit të popull...
Më shumë

Shpallje e fteses se pergjithshme per shprehje te interesit

untitled
OJQ Kasnecët e Ardhmërisë (KeA) financohet nga Fondi Global për HIV/AIDS, Tuberkulozin dhe Malarien nëpërmjet të CDF lidhur me implementimin e projektit “Fuqizimi i kontrollit të TB në Kosovë”. Përmirësimi dhe rritja e kualitetit të DOTS – it; Adresimi i TB/HIV, MDR-TB dhe sfidave tjera; Ndikimi në fuqizimin e sistemit shëndetësor; Përfshirja e të gjithë shërbyesve shëndetësor;  Fuqizimi i ...
Më shumë

Konkursi per Koordinator per Kujdesin e TB ne komunitet dhe kontrollin e infeksionit Pergjegjesitë

untitledkjljol
OJQ “Kasnecët e Ardhmërisë” – KeA, është organizatë joqeveritare e cila zbaton projektin “Fuqizimi i Kontrollit të Tuberkulozit në Kosovë”, i cili projekt është i financuar nga ana e GFATM nëpërmjet të CDF (Community Development Fund). Në lidhje me këtë projekt OJQ KeA shpall konkurs për këtë vend të lirë të punës:  Koordinator për Kujdesin e TB në komunitet dhe kontrollin e infeksionit Përgj...
Më shumë

Nevojat per staff Konkursi i RI 26. SHTATOR 2016 Koordinatori i burgjeve dhe motrat e ZAR

untitledkjljol
OJQ “Kasnecët e Ardhmërisë” – KeA, është organizatë joqeveritare e cila zbaton projektin “Fuqizimi i Kontrollit të Tuberkulozit në Kosovë”, i cili projekt është i financuar nga ana e GFATM nëpërmjet të CDF (Community Development Fund). Në lidhje me këtë projekt OJQ KeA shpall konkurs për këto vende të lira pune: 1.Koordinator për Burgje Përgjegjësit Planifikon dhe koordinon të gjitha a...
Më shumë

Shprehje interesimi

untitledkjljol
    Shpallje e Ftesës së përgjithshme për shprehje të  interesimit për zgjedhje të konsultantëve ndërkombëtar   OJQ Kasnecët e Ardhmërisë (KeA) financohet nga Fondi Global për HIV/AIDS, Tuberkulozin dhe Malarien lidhur me implementimin e projektit “Vazhdimi dhe avancimi i aktiviteteve parandaluese dhe trajtuese të tuberkulozit në Kosovë”. Përmirësimi dhe rritja e...
Më shumë

Nevojat per staf

untitledkjljol
OJQ “Kasnecët e Ardhmërisë” – KeA, është organizatë joqeveritare e cila zbaton projektin “Fuqizimi i Kontrollit të Tuberkulozit në Kosovë”, i cili projekt është i financuar nga ana e GFATM nëpërmjet të CDF (Community Development Fund). Në lidhje me këtë projekt OJQ KeA shpall konkurs për këto vende të lira pune: Koordinator për Kujdesin e TB në komunitet dhe kontrollin e infeksionit Pë...
Më shumë
Top